lördag, juni 16, 2007

Rödspättafile i Ultra Plus

4 personer

Ingredienser:

750 g Rödspättafiléer
Kräftost -mjukost
Kräftkaviar
Salt
Citronpeppar
1 påse Smögen- eller Hummersås
5 cm purjolök strimmlad eller hackad
0,5 dl vatten
Dill helst färsk efterbehag
Citron


Gör så här:
Klipp isär filéerna på längden med TupperChef sax.
Bred på kräftost och en tunn sträng kaviar på filéerna.
Rulla ihop och ställ på högkant i UltraPlus.
Salta och peppra från Kryddkvarnarna.
Slå över 0,5 dl vatten och tillaga vid 750 watt i mikro i 3 minuter.
Blanda 1 påse sås med 2 dl vatten i Snabbshakern. Häll över fisken.
Skiva purjolöken med Kockkniven och lägg på fisken i UltraPlus.
Tillaga ytterligare 3 minuter vid 750 watt i mikro.
Garnera med dill och skivad citron.
Servera med pressad potatis och en god sallad
.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Inga kommentarer: