tisdag, juli 10, 2007

Citron & Ananas paj

Det här behövs:

150 gram smör
3 dl mjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver

Fyllning:

1 burk crème fraiche
1 dl socker
1 ägg
2 tsk vaniljsocker
½ citron + saft+ rivet skal från citron
2 små burkar krossad ananas

Gör så här:

Smält smöret i MicroPlus kannan. Häll upp i Bake- to- Basic Vispskål.
Rör ner mjöl, socker och bakpulver.

Fördela i Silikon Fruktpajform.
Blanda crème fraiche, vaniljsocker och ägg i Mått och Mix.
Pressa ut citronsaften på Bake- to -Basic Citruspress och riv citronskalet på rivplattan.
Öppna ananasburkarna med Konservöppnaren och häll ananas krosset i smeten.
Bred fyllningen över pajskalet.
Grädda i 200oC, i 20-25 minuter beroende på ugn.



Läs även andra bloggares åsikter om


Inga kommentarer: