söndag, februari 10, 2008

Vitt vinssås

Varm vitt vinssås.

Det här behövs:
2 dl vitt matlagningsvin
1 st grönsaksbuljong
4,5 dl crème fraiche
1½ dl dill finhackad
Salt & svart peppar


Gör så här:
1. Koka ihop vitt matlagningsvin och grönsaksbuljong tärningen.
2. Reducera ned till hälften, lägg i salt & svart peppar efter smak.
3. Rör ned crème fraiche försiktigt koka ihop i 5 – 10 minuter.
4. Lägg i dillen

Servera till ugnsbakad lax, kokt eller stekt fisk.
Vilken fisk man föredrar.


Läs även andra bloggares åsikter om

1 kommentar:

Mamma Millan sa...

Här vare massa smarrriga recept!!Får man pröva på!!!

Trevlig alla ♥ dag!! Välkommen in på nybakad cupcakes, på min "NYA" blogg!! kram Millan